Viaplay klar med ny sesong av Camp Kulinaris den 31. januar!

3 januar 2022

Det er et nytt år, og 10 nye forventningsfulle kjendiser er klare for å drive restaurant i Portør. Gjengen som skal både flytte og jobbe sammen har alle varierende kjøkkenkunnskaper, men sammen må de både samarbeide og kjempe mot hverandre for å finne ut hvem som er best til å drive restaurant.

I denne nye sesongen er det et bredt utvalg med noen av Norges mest kjente mennesker. Hver uke skal kjendisene drive restaurant med et nytt tema, og de bedømmes hver uke av selveste superkokk: Kjartan Skjelde. Hver uke er det to kjendiser som må ut i kokkekamp hvor en til slutt må levere inn forkle og reise hjem.

- Årets deltagere må gjennom utfordringer vi aldri før har sett på Camp Kulinaris med krevende teknikker, tidspress og eksotiske råvarer, sier Kjartan Skjelde. I årets sesong er det som alltid forskjellig nivå blant deltakerne, men i år ser vi noen av de jevneste kokkekampene noensinne. Denne sesongen kan du ikke gå glipp av, fortsetter Skjelde.

Årets deltakere er: Håvard Lilleheie, Omer Bhatti, Sofie Nilsen, Nora Angeltveit, Henrik Thodesen, Kathrine Sørland, Linda Johansen, Sebastian Solberg, Christopher Mørch Husby, Thomas Felberg. I tillegg kommer det inn tre kjendiser som utfordrere i løpet av sesongen.

Følg denne flotte gjengen i Camp Kulinaris og se hvem som kjemper seg gjennom de mange tema-ukene, og hvilke to kjendiser som står igjen. Bli med på Norges morsomste og mest spennende matprogram, som handler litt om relasjoner, litt om mestring og ikke minst om masse, masse spennende mat.

Camp Kulinaris har sesongpremiere 31. januar på Viaplay, Viafree og TV3.

Kontakter

Sebastian Flaten

Pressekontakt