Viaplay-serien «Furia» med premiere på søndag – her er traileren

21 september 2021

På søndag er det premiere på Viaplays nyeste originalserie, den norske dramaserien Furia, med blant andre Pål Sverre Hagen, Ine Marie Wilmann, Trond Espen Seim, Preben Hodneland og Henrik Mestad. Se den offisielle traileren her.

Høstens største dramaserie heter Furia, og på søndag slippes alle episodene av serien på strømmetjenesten Viaplay.

 

Ragna (Ine Marie Wilmann) jobber på Romsdalens flotteste turiststed, men lever et mørkt liv på nettet i det skjulte. Til det samme stedet ankommer politimannen Asgeir (Pål Sverre Hagen), som sammen med datteren må holde en lav profil, i skjul for den russiske mafiaen.

 

Den Monster-produserte serien er skapt av Emmy-vinner Gjermund Stenberg Eriksen (Mammon), og er en reise inn til hjertet av de mørkeste miljøene på det europeiske kontinentet – hvor høyreekstremisme og fremmedfrykt forsøker å forme framtiden.

 

Furia er laget av Monster Scripted ved produsentene Håkon BriseidLasse Greve Alsos og Vegard Eriksen. Monster Scripted er kjent for noen av Norges aller største dramasuksesser i nyere tid som Viaplay-suksessen «Pørni», «Nobel», «Halvbroren», «Unge Lovende» og «Grenseland».

 

Serieskaper Gjermund Stenberg Eriksen vant internasjonal Emmy for beste dramaserie i 2017 for «Mammon 2». Konseptuerende regissør er Magnus Martens, som inntil nylig har jobbet med en nysatsing fra «Walking Dead»-universet. Furia er co-produsert sammen med tyske X filme. Regissør Lars Kraume har regi på 3 episoder.

 

Se offisiell trailer for Furia her, eller last ned i pressetjenesten.

Kontakter

Fredrik Olimb

Kommunikasjons- og markedsdirektør